Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ingyenes szállítás 10000 ft feletti vásárlásnál

Ha a rendelés elérte a 10.000 ft vételárat,akkor abban az esetben banki előreutalásnál nem számítunk fel költséget.

Minden egyébb esetben:

Jelenleg a következő fizetési és szállítási feltételekkel vásárolhat:

- Megrendelés
Megrendelést a megadott e-mailon keresztül tudunk fogadni illetve telefonon is adategyeztetéssel.

- Fizetés az áru átvételekor
A rendelés telefonos vagy elektronikus visszaigazolása után a választott szállítási módon elküldjük önnek a megrendelt terméket. A számla ellenértékét az áru átvételekor a kézbesítőnek fizeti - l kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség.

- Fizetés banki utalással
A rendelés feladása után kérjük, szíveskedjék a megrendelés teljes végösszegét (az esetleges szállítási díjjal együtt) bankszámlánkra átutalni:
számlaszám:
10400638-50526671-70861008
Kedvezményezett: Bács Ecigi Kft
Megjegyzés sor: kérjük, tüntesse fel a nevét

- Személyes átvétel
A megrendelt árut a megrendelés telefonos visszaigazolása után, előre egyeztetett időpontban személyesen is átveheti.

- Speciális igények
Előzetes, egyedi megállapodás esetén a fentiektől eltérő fizetési, illetve szállítási mód alkalmazása is lehetséges. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot Vevőszolgálatunkkal!

- Költségek

Banki előre utalással 10000 ft-ig: 620 Ft

 

Banki előre utalással 10000 ft felett: ingyenes

 

Utánvétellel: 2000 Ft


- Észrevételek és reklamáció
Amennyiben bármilyen sérülést talál a csomagon, a szállító az ön kérésére köteles tételesen átadni az árut és a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni. Ha eltérést tapasztal a számlázott és a szállított tételek között, esetleg sértetlen csomagolásban sérült árut talál) kérjük, okvetlen hívja Vevőszolgálatunkat!

- Az elállás joga
Az áruházunkban megrendelt termékeket kiszámlázzuk és kiszállítjuk. A megrendelés feladásával a vásárló tudomásul veszi és elfogadja, hogy a megrendelt árut a feltüntetett és visszaigazolt áron, valamint a szintén feltüntetett és visszaigazolt szállítási költséget köteles kifizetni.
Megrendelése során az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül a vásárló élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállás jogával. Kivételt képez ez alól az az eset, ha ön a szoftver csomagolását felbontotta (számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében a csomagolás felbontását követően megszűnik az elállási jog), illetve ha megrendelésében személyre szóló licencet vásárol. Az elállási jog gyakorlásakor az Eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. Figyelem! A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A visszajuttatott terméknek minden esetben sértetlen állapotban, felbontatlan csomagolásban kell lennie - az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését!

 
 

 

Képgaléria


Utolsó kép


Facebook


Archívum

Naptár
<< Október / 2020 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 29147
Hónap: 263
Nap: 9